En aktiv sportsdykkerklub på Als

image

Vi er en aktiv klub med ca. 75 medlemmer, der tilbyder vores medlemmer, sportsdykning, snorkeldykning eller bare god svømme og dykke sammenhold mellem vores medlemmer.

Vi har specielt fokus på at have tilbud både til børn og voksne.

For at tilbyde faciliter som klubhus, kompressor, RIB-motorbåd, gummibåd henter klubben indtægter hjem ved at afholde kurser i bla. "Speedbådscertifikat / Speedbådskørekort" og specielt "Sportsdykker-certifikat" tilbudt inden for CMAS systemet udbudt via Dansk Sportdykkerforbund.

CMAS Systemet
an image

Dykkerklubben uddanner bl.a. efter CMAS systemet i overensstemmelse med de krav, der er opstillet af det internationale sportsdykkerforbund CMAS (Confederation Mondiale des Activi-tes Subaquatiques - eller World Under-water Federation). CMAS certifikaterne er gyldige over hele verden. CMAS uddannelsen i Danmark gennemføres med meget høj vægt på sikkerhed i dykningen.

Hvornår kan...
an image

Hvis du er under 14 år, kan du blive uddannet som snorkel-dykker. Hvis du er over 14 år, kan du også blive uddannet som svømmedykker(flaskedykker).

Vi tilbyder snorkeldykker-undervisning for børn fra 8 år og for voksne. Vi underviser på alle niveauer - fra begyndere til meget erfarne.
Forudsætninger
an image

Hvis du er sund og rask og i rimelig form, og så selvfølgelig vild med salt-vand, er det en oplevelse du ikke bør snyde dig selv for. Kig dig omkring her på vores hjemmeside og kontakt os for at få nærmere oplysninger om hvordan du kommer i gang med at dykke.

Kontakt os
 • Poseidon-Als
  Færgevej 68, Hardeshøj, 6430 Nordborg

  Formand:
  Thomas Evald
  Email: Thomas Evald

  Tlf: 21 64 67 66

 • Kontigent

Tilmeld.word.docx - klik her
Kontingent - rabat - klik her
Hal tider
 • Nordals Idrætscenter
  Torsdag
  kl. 20.00 - 21.45
  Lørdag
  kl. 10.00 - 12.45
  10:00-11:00 Snorkel/Motion
  11:00-12:00 Snorkeltræning
  12:00-12:45 Lege time Klub
  "Fri adgang for klub + familie)

  Haltider2014-15 se her......

  • Første træning:
   torsdag 4. Sept.

   • Sidste træning:
    lørdag 13. Dec.
Yahoo nyhedsgruppen


Tilmeld Yahoo group konto og site her:
http://uk.groups.yahoo.com/ group/Poseidon-als/


Medlemslisten: