Dato for Diving Als 2021

Poseidon-Als invitere til eventet Diving Als 2021 i weekenden uge 33, fra Fredag d. 20 august til Søndag d. 22 august 2021. Konceptet er at skabe et fællesskab for glade aktive dykkere, på tværs af klubber og uddannelser. Det er ikke-kommercielt og skal derfor ikke skabe et overskud, ligesom arrangørerne ikke får løn.

Der vil være indkvartering på Nordals Idrætscenter i Nordborg med overnatning for op til 74 dykkere. Overnatningen er fordelt over sovesal og 2-personers hotelværelser med eget bad og toilet, disse koster naturligvis lidt ekstra. Alle pladser sælges efter først til mølle princippet og der vil blive oprettet venteliste så snart der udsolgt. Står du derfor senere og bliver forhindret i at deltage, bedes du henvende dig til os, så vi kan omfordele din billet til første på ventelisten!

Farvandet rundt om Als er fyldt med vrag og for dem der har lyst til det, er der også gode muligheder for naturdyk fra stand eller båd.

Programmet for eventet

Programmet for hele eventet ser foreløbigt sådan ud, ændringer kan forekomme og vil blive annonceret til morgenmad, i facebook gruppen og evt på SMS:

Fredag 20. August

12:00 – Indkvartering muligt på Nordals Idrætscenter
14:00 – Dykning på FRI ved hardeshøj eller stranddyk
19:00 – Fællesspisning ved Nordals Idrætscenter

Lørdag 21. August

07:00 – Fælles Morgenmad buffet og madpakke udleveres
08:00 – Afgang mod dykkermål omkring Als
19:00 – Fællesspisning ved Nordals Idrætscenter

Søndag 22. August

07:00 – Fælles Morgenmad buffet og madpakke udleveres
08:00 – Afgang mod dykkermål omkring Als
16:00 – Tak for denne gang!

Både

Vi har som arrangører et kæmpe behov for at I som deltagere hjælpe os med at tage både med, da vi forventer at står med 74 dykkere der gerne skal ud og dykke!  Vi håber derfor på, at dem der har en selv, eller kan låne klubbens båd, vil være behjælpelige med dette. Dem som tilbød sidste år vil blive kontaktet snarest og mere info kommer senere, med mulighed for andre at byde med hjælp.

Deltagerkrav

For at kunne deltage i Diving Als 2020 Event skal du naturligvis opfylde følgende krav:

  • Du skal have et gyldigt dykkercertifikat
  • Vi anbefaler du har en gyldig lægeerklæring

Priser

For deltage i arrangementet skal du bestille en plads og vi tilbyder 2 typer billetter. Overnatter du i sovesal, skal du selv medbringe sengelinned og sovepose/dyne.

Forventet priser

Overnatning i en sovesal á 10-12 pladser: 2.150 DKK (50 pladser)
Overnatning i delt dobbeltværelse med eget bad og toilet på værelset: 2.700 DKK (24 pladser)

Priserne er inklusiv: Overnatning, Morgenmad Lør/Søn, en lækker madpakke Lør/Søn, aftensmad Fre/Lør inkl. en øl/vand til maden (ekstra kan købes til gode priser), Luftfyldning, bådture, masser af dykning og godt selskab!

OBS: Der kan kun leveres alm luft på eventet!

Tilmelding

Tilmelding åbner snarest muligt og vil blive annonceret i god tid, således at alle har en chance for at melde sig til, tilmelding vil ske efter først til mølle online på vores NemTilmeld platform. Vil du være sikker på at få besked om hvornår tilmelding åbner, kan du tilmelde dig vores mailing liste som kun vedrører “DIVING ALS 2021” på knappen herunder.

bemærk: du er ikke sikret en plads ved at skrive dig op, kun at du får besked via email nå vi kender tilmeldings dato

Når tilmelding åbner


Bemærk venligst: man kun vil kunne lægge 1 plads i kurven ad gangen og maks betale for 2 på hver bestilling

For at tilmelde en deltager skal du oplyse følgende informationer på ALLE deltagere du tilmelder:


  • Navn
  • E-mail
  • Mobilnummer (tillad gerne vi kan sende dig SMS om vigtige informationer)
  • Dykker Kvalifikation (max dybde)
  • Evt DSF medlemsnummer
  • Evt Dykkerklub (Så vi kan sæt jer sammen)
  • Nærmeste Kontaktperson: NAVN og Telefonnummer, skulle der opstå behov for at kontakte dem!

Venteliste

Vi forventer der vil være rift om pladserne og så snart alle pladser er afsat, vil der blive en venteliste tilgængelig. Når man skriver sig op til venteliste, skal man fortsat vælge om man ønsker en sovesal plads eller en Hotelværelse-plads, men man vil stå i kø til begge typer pladser. Bliver der en plads fri, vil den første på ventelisten få denne tilbudt og have 48 timer til at tilmelde sig endeligt, inden den næste på ventelisten får denne tilbudt.

Skulle en plads af en anden type end den man har valgt blive ledig, vil man blive bedt om at skrive sig op igen til den anden type plads, hvis man ønsker denne plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>