Faciliteter

Klublokaler

Poseidon-Als har klublokaler I Hardeshøj, hvor vi råder over et stort klubhus, med mange forskellige faciliteret. Her kan blandt andet nævnes vores store Undervisningslokale, et bestyrrelse lokale, køkken og et soverum. Udover dette, har vi også en stor garage hvor vores både står, samt kompressor til fyldning af flasker.

Alle klubbens medlemmer kan frit komme og gå i klublokalerne. Det kræver dog en nøgle, som kan udleveres til aktive medlemmer som henvender sig til klubbens bestyrrelse.

Egen kompresser med continox

Poseidon-Als fik i 2018 deres nye kompressor Bauer Poseidon kompressor, som gør det muligt for klubbens medlemmer at fylde både 230 og 300 bar flasker. Klubbens aktive medlemmer har fri luft til eget forbrug og har man fået udleveret en nøgle bestemmer man selv, hvornår man har tid til at fylde sin flasker.

60.000 liters flaskebank

I oktober 2019 har Poseidon-Als fået installeret 4 x 50 Liters 300 bars flasker, der fungere som flaskebank for klubbens dykkere og derfor kan klubbens medlemmer idag fylde deres flasker med alm luft på meget kort tid. Kompressoren starter automatisk når flaskebanken når et nedre tryk og stopper automatisk når den er fyldt.

Nitrox

Klubben har et fuldautomatisk Continues Nitrox fyldeanlæg, som alle Nitrox certificerede medlemmer kan fylde fra til eget forbrug. Dette kræver dog man er tilmeldt nitrox ordningen, da dette kræver et særskilt tillægs kontigent pr dykker.

Svømmehal

Poseidon-Als har i vinterhalvåret tildelt 2 ugenligt tider i Nordals Idrætscenter, hvor klubbens medlemmer har mulighed for at bruge svømmehallen til træning eller motion. Ligeledes vil svømmehals tiderne blive brugt i forbindelse med uddannelse og træning af både nye dykkere, snorkler og fridykkere.