Bassin Livredderprøven

Klubben certificerer sine Livreddere med Bassin Livredder prøven fra Dansk Svømmeunion. Livredderne gennemfører prøven hver 12 måned og forud for Bassin Livredder prøven, deltager Livredderne i en genopfriskning af Livredderteknik og førstehjælp. Her er der stor fokus på forbyggende sikkerhed og håndtering af forskellige scenarier.

Førstehjælpsdelen har stor fokus på genoplivning, hvor der bruges ilt, luftvejshåndteringsudstyr og hjertestarter.

Så vores medlemmer kan føle sig sikre når de færdes i svømmehallen. Det samme kan vores Livreddere, da de er klædt på til at løse opgaven.

Nødbehandlere

Klubben råder også over certificerede Nødbehandlere. Nødbehandlerne er uddannet i at kunne iværksætte den første indsats ved tilskadekomst og akut opstået sygdom. Vores Nødbehandlere råder over professionelt behandlingsudstyr, som behandler kuffert med ilt, luftvejshåndterings udstyr, diagnostik og udstyr til traume behandling. Vi råder os over en LP15 defibrillator med AED funktion, manuel defibrillator funktion, EKG 4 punkt og 12 punkt, blodtryksmåling og saturationsmåler.

Klubben råder også over erfarne Nødbehandler assistenter, som samtidig også er eksperter i sikkerhed og redning på havet.

Skal vi stå for sikkerheden ved dit åbenvands arrangement

Der er mulighed for at leje en sikkerheds båd med et mandskab bestående af Nødbehandler og Sikkerhedsdykkere / Livredder. Så hvis vi skal bidrage til sikkerheden under dit åbenvands arrangement, kan du kontakte Thomas Evald (Formand) via kontakt formularen.