Dykkercertifikat

Dykkerklubben Poseidon-Als er medlem af Dansk Sportsdykkerforbund og uddanner nye dykkere efter deres retningslinjer. Uddannelserne giver adgang til CMAS dykkercertifikater, som er anerkendt for sin høje standard og er et dykkerbevis, som giver adgang til dykning over hele verden. Herunder en kort gennemgang af de enkelte uddannelse muligheder vi tilbyder

CMAS* (1-stjernet) Grundlæggende sportsdykning

Første kursus som alle CMAS dykkere skal igennem og er for dig, der gerne vil lære at dykke. På kurset vil du få både teori og praksis. Den praktiske del starte i svømmehallen, og her vil du lære dit udstyr at kende. Herefter vil du komme i åben vand sammen med vores instruktører.

Efter du har bestået kurset er du kvalificeret til at dykke på dybder op til 20m.

CMAS** (2-stjernet) Videregående sportsdykning

PÅ CMAS** kurset vil dine dykkerfærdigheder blive forbedret og udbygget. Du vil få mere teoretisk forståelse og vil blive rustet bedre til når du er på dykkerture.

Efter du har bestået kurset er du kvalificeret til at dykke på dybder op til 40m.

CMAS*** (3-stjernet) Avanceret sportsdykning

På CMAS*** kurset vil du blive uddannet til Deko dykning, dykkerledelse, redningsdykning, og eftersøgning. Du får en tungere teoretisk og praktisk baggrund. Uddannelsen giver også adgang til Instruktør kurserne efterfølgende.

Efter du har bestået kurset er du kvalificeret til at dykke på dybder op til 56m.


Herunder finder du links til alle undersider relateret til dykkercertifikaterne som vi i klubben tilbyder uddannelser inden for: