Prøv at dykke

Hvis du er usikker på om dykning er noget for dig, givet et prøvedyk dig muligheden for at opleve hvad det vil sige at være vægtløs og trække vejret under vandet. Et prøvedyk ved poseidon-als, er en rigtig god måde at komme i gang og finde ud af, om dykning kunne være noget for dig.

Vores prøvedyk foregår oftest, i klubbens svømmehalstider i Nordborg. Det foregår derfor uden alt for meget støj og forstyrrelser fra andre badende i svømmehallen.

Inden vi går i vandet, får du en introduktion til Dykkerklubben Poseidon-als, dykning generelt, den nødvendige information om sikkerhed og udstyret, som du kommer til at bruge under dit prøvedyk. Herefter går vi vandet i den lave ende af bassinet og gennemføre nogle simple øvelser sammen med dig. Når du er tryg ved dette, begynder vi at dykke rundt i den lave ende af bassinet på ca 1.5 meter dybde. Når du er helt tryg ved dette og hvis du har lyst, kan vi dykke ned i den dybe ende af bassinet som er max 4 meter. Inden vi bevæger os ned på denne dybde, skal vi dog lige tale omkring trykudligning i ører og din vejrtrækning.

Forudsætninger for deltage i et prøve dyk ved os

For at deltage på et prøvedyk, skal du være fyldt 14 år og være i stand til at svømme uden hjælpemidler.

Det vigtigt du selv medbringer et håndklæde og badetøj, samt evt en t-shirt. Har du allerede en våddragt, anbefaler vi du tager det med, men de ikke nødvendigt. Alt andet udstyr, sørger vi for er klar til dig i svømmehallen.

Hvornår kan jeg prøve at dykke?

Vi afholder gratis introduktion og prøvedyk 1-2 gange om året i svømmehallen. Her har man har mulighed for at spørge ind til dykning og sporten, samt at få et gratis prøve dyk. “Introduktion og prøve dyk” arrangementer varer normalt 2-3 timer, afhængig af hold størrelser. Tilmeld dig vores mailingliste herunder, for at få besked ved fremtidige afholdelser af “Introduktion og prøve dyk”.

Hvis du ønsker et prøvedyk på et andet tidspunkt, så er det muligt efter aftale med os, at købe et prøvedyk ved Poseidon-Als for 300 kr pr. person. Dette beløb vil blive modregnet, hvis du efterfølgende vælger at tage et certifikat ved os. Et prøve dyk varer normalt 1,5-2 timer inkl introduktion. Det os muligt efter aftale, at købe et “gavekort” til et prøve dyk ved os.

Er i en gruppe, skole, forening eller virksomhed som vil prøve at dykke, kan du også kontakte vores uddannelse ansvarlige og aftale nærmere angående tid, sted og pris. Benyt vores kontakt formular