Information omkring nye COVID-19 retningslinjer

Som i alle ved, er der i fredags kommet nye restriktioner, og det er vi desværre også berørte af. Så derfor bliver vi nødt til at tilpasse vores aktiviteter som følger:

Svømmehal

Vi er nødsaget til at prioritere vores fridykker og snorkeldykker i vores svømmehaltider, hvilket betyder at det nu ikke er muligt at komme i svømmehallen med mindre man er på en af disse hold.

Torsdage: er der kun adgang for fridykker. Her må der være 10 inklusiv træner.

Lørdage: er der kun adgang for snorkeldykkere op til 21 år. Her må der være 50 inklusiv trænere. Yngre børn som indtil nu har fået hjælp af en forældre, må så frem det nødvendigt, fortsat få hjælp af max 1 forældre, da dette anses for at være en nødvendig ressource for, at gennemføre aktiviteten, så længe der ikke er samlet mere end 50 personer.

Mundbind

Det bliver nu et krav om, at bære mundbind i hele Nord-Als Idrætscenter. Det betyder for dykkerklubben, at der bæres mundbind indtil man er omklædt, og skal i bad. Det vil sige at når man har taget sit tøj i omklædningen, må man tage sit mundbind af. Man skal ikke bruge mundbind inde i svømmehallen. Efter endt svømning og bad, påføres mundbind igen, ved omklædning. Det vil sige når man igen tager tøjet på, forgår det ligeledes med mundbind.

Forældre i centeret

Vi bliver desværre også nødt til, at bede alle forældre om, at forlade idrætscenteret, når de har afleveret deres barn. Børn som har brug for hjælp i omklædningen, har selvfølgelig lov til at have én forældre med i omklædningen, da dette anses for at være en nødvendig ressource for, at gennemføre aktiviteten. Efter i har hjulpet jeres barn, skal i også forlade centeret.

Klubhus

Der må på ingen tidspunkt forsamles mere end 10 personer i klubhuset.

dykker/snorkel ture

Der må på dykkerture på intet tidspunkt forsamles mere end 10 personer samme sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>