Jule hilsen til alle medlemmer

Endnu et år nærmer sig sin afslutning, derfor er der nu tid til at se tilbage på 2020 Året hvor foreningslivet og klubben havde store udfordringer. Som resulterede i lukning af aktiviteter i foråret, og begrænsninger i from at forsamlingsforbuddet. Dette ramte selvfølgelig også klubben. Hvor svømmehallen blev lukket, en stor del af teorien på vores CMAS kurser blev online, vi skulle overholde forsamlingsforbuddet på 10 under CMAS kurserne, det store dykker event i august blev aflyst, DSF sommerlejeren blev aflyst og meget mere. En af de store skuffelser var at klubbens 50 års jubilæum også blev udsat til 2021 I efteråret ramte flere restriktioner igen klubben, da forsamlingsforbuddet igen blev sænket. Det påvirkede i særlig grad vores hal aktiviteter.

Tros de mange forhindringer, har vi stadig kunne holde gang i vores primære aktiviteter, dykning, snorkling og fridykning. Bare på en anden måde end vi normalt arbejder på. Heldigvis lykkes det også Jørn at afholde to speedbådskurser, som sikrede en god indtægt til klubben.  Alt dette skyldes et stort gå på mod fra alle de frivillige og alle medlemmer. Dette har bidraget til at vi er kommet igennem 2020 på den bedst mulige måde.

I år har vi også være heldige med tilskud fra fonde og sponsorer til klubudstyr. Vi har fået penge til en ny hjertestarter, redningsveste til båden, elevudstyr og en radar antenne. Vi har samlet fået sponsorater for ca. 107 t. kr. i 2020 Det kommer fra Nordea Fonden, Danfoss, Linak, Brdr. Nørulf, Hørup murer forretning, Trygfonden, DIF / DGI foreningspulje og sommerpuljen. Vi venter på svar fra A.P. Møller fonden.

Klubhuset fik også i 2020 et løft, skyldepladsen er blevet færdig og der er kommet en dør i køkkenet. Og som den største forbedring er der kommet et nyt varmesystem, hvor vi selv kan regulere varmen. Det bliver derfor meget nemmere i fremtiden at bruge klubben, uden at skulle tænde varmeblæsere eller bestille varme 5 dage i forvejen.

Sidste år udarbejdede bestyrelsen en strategi for klubben, vi har efter bedste evne arbejdet hen imod vores mål. Men den særlige situation i 2020 har selvfølgelig også bremset denne proces. Vi håber at vi i 2021 kan nå målet i fællesskab. Da det er bestyrelsens overbevisning at vi ser ind i lysere tider. Hvor vi igen kan have et normalt aktivitetsniveau. Derfor vil vi i 2021 prøve at lave flere aktiviteter på tværs af vores afdelinger, og lave uddannelsesaktiviteter. 

De to største begivenheder i det kommende år vil være vores 50 års jubilæum og det store landsdækkende dykkerevent i august.

Til sidst skal der lyde en stor tak, til alle dem der har lagt et stykke frivilligt arbejde i klubben. Uden jer ville vi ikke have en dykkerklub med sådanne gode forhold, som vi har. Derfor er I en altafgørende faktor for klubbens eksistens, og I kan være stolte af at I er med til at drive en frivillig forening. 

Der skal også lyde en tak til bestyrelsen og suppleanterne, for det gode stykke arbejde I har lavet i 2020 Trods de svære omstændigheder.

Jeg håber at I alle også i 2021 vil være med til at drive klubben, sådan så vi sammen kan skabe nogle gode rammer og oplevelser.

På klubbens vegne ønsker jeg alle medlemmer og deres familie en glædelig jul og et godt nytår.

Thomas Evald
Dykkerklubben Poseidon Als

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>