Prøvedyk og intro aften 4 januar

Få en forsmag på dykning og find ud af, om det noget for dig med et prøvedyk.

Vi starter med et introduktionsmøde, hvor vi gennemgår dykkersporten, de uddannelser vi tilbyder i vores klub og hvilke krav der er til dem, samt spændene historier fra vores ture, som bliver fortalt med video og billeder. Her vil det os være mulighed for at stille spørgsmål til vores instruktører.

Efter introduktionsmødet, går vi i svømmehallen og klæder om. Her vil du få en kort introduktion til udstyret og funktioner, hvor efter du under kyndig vejledning vil få mulighed for at prøve at dykke i svømmehallen.

Et prøvedyk vil hjælpe dig med at finde ud af, om dykning er noget for dig og er en rigtig god måde at komme i gang med dykning på. Et prøvedyk giver dig lov til at opleve den ro, der findes under vandet – med kun lyden af din vejrtrækning og en vægtløs tilværelse.

Aftensprogram

Kl. 18.45 – 19.45 Foredrag om dykning
Kl. 20.00 – 22.00 Prøvedykning i svømmehallen.

Det vigtigt du husker badetøj og håndklæde.

For kunne prøve flaskedykning, skal du være minimum 14 år

Viste du at Dykkerklubben Poseidon Als kan tilbyde dig dykker kurser på alle niveauer, lige fra begynderkurser til avancerede kurser for øvede dykkere.

Når du tager dit kursus hos os, kan du leje alt udstyr. Sådan så du ikke skal ud og købe noget.

Vores næste begynderkursus starter d. 18 Januar. – Tilmelding her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>