Snorkel Camp 2022

Når du deltager på en Snorkel Camp ved os, kommer du til at prøve kræfter med mange forskellige aktiviteter.

Du lærer du grundlæggende snorkel og fridykker teknikker, sådan så du bliver klædt godt på. Du får også et grundlæggende kendskab til sikkerheden, sådan så du sikkert og forsvarligt kan snorkle og fridykke.

Campen er fyldt med spændene aktiviteter. Du kommer igennem vores dykkerbane, hvor du får brug for alle de teknikker du har lært. Du lærer også noget om de fisk og planter du møde i Danmark. Vi får også besøg af nogle U.V jægere og fotografer, som fortæller hvordan du kommer helt tæt på fiskene.

Du lærer også at dykke fra vores dykkerbåd, hvor vi træner hvordan man kommer i vandet og op af vandet.

Campen sluttes af med en snorkel safari, hvor vi sejler ud fra vores klub, for at finde et rigtigt spændene sted på kysten omkring Nordals.

Aktiviteterne på campen vil veksle imellem vand og land, sådan så vi kan holde varmen hele dagen.

Når du deltager på Campen, møder du vores erfarne instruktør team. Teamet består af dykkerinstruktører, snorkeldykkerinstruktører, divemasters og kystlivreddere. De har alle stor undervisningserfaring, som er med til at sikre at du får den bedste oplevelser.

Sikkerheden har altid, højeste prioritet hos os. Derfor vil sikkerheden selvfølgelig være i top, sådan så du trygt kan deltage i Campen.

Du låner alt det nødvendige udstyr af os. Her låner du en maske, snorkel, svømmefødder og en god varm våddragt. Det eneste du skal have med er badetøj, madpakke, vand, solcreme og tøj der passer til vejret.

Vi afholder Campen ved vores klubhus på færgevej 70, som ligger 50m fra den strand vi skal være på.

Hem kan deltage:

Alle i alderen 7-14år kan deltage i campen.

Program for Campen:

Lørdag d. 25-06-22 kl. 09.00 – 15.00Søndag d. 26-06-22 kl. 09.00 – 15.00

Pris 400kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>