Tillykke til vores nye dykkere og snorkler

2020 har været et specielt år for klubben, også når man kigger på uddannelse. Vi har blandt andet haft et hold kursister fra NSK som skulle have et CMAS1 dykkercertifikat. COVID19 satte dog det hele på standby i en lang periode. Teoriundervisningen blev derfor afholdt som onlineseminar og til sidst blev det også muligt at få startet op på den praktiske del af uddannelsen. Vi derfor glade for endelig at kunne byde 8 nye CMAS1 dykkere velkommen i klubben og ønske dem tillykke med deres certifikater.

Ny CMAS2 dykker

klubben har også fået en ny CMAS2 dykker, som har taget først CMAS1 og dernæst CMAS2 i en samlet pakke. Her nåede man lige at gennemføre svømmehal øvelser, inden COVID19 satte uddannelse på pause. Praktiske prøver og dyk blev afviklet, så snart situationen tillod dette og vi glade for at kunne byde velkommen til vores nye medlem.

4 nye CMAS3 Dykker

I december måned startede 4 af klubbens dykkere på CMAS3 kurset, ligesom øvrig uddannelse blev de udfordret af COVID19 og meget teori blev gennemgået online. den praktiske del blev afviklet så snart muligheden var der og efter flere måneders forberedelse, teori, øvelser og prøver, har de bestået og fået deres certifikater.

Nye CMAS1 snorkel

Trods vi kun havde efteråret 2019 og meget kort tid af foråret i svømmehallen, har klubbens snorkel af deling også fået certificeret medlemmer. Åben vand delen af snorkel uddannelsen blev afviklet i fantastisk vejr, så snart vi havde mulighed for at samles igen. Det derfor med stor glæde at vi kan ønske 7 af vores snorkel medlemmer tillykke med deres CMAS1 snorkel certifikat.

Fordi overrækkelserne certifikater er foregået i sommerferie perioden, har det ikke været muligt at samle alle fra de enkelte hold på samme tid til overrækkelse og fotografering, derfor vil der på billederne ikke være alle til stede på billederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>