Tilmelding til DIVING ALS 2020

DIVING ALS 2020 AFLYST! NY DATO i 2021

På grund af usikkerheden om eventet kan afholdes, har vi valgt at aflyse – læs mere her

Poseidon-Als invitere til eventet Diving Als 2020 i weekenden uge 33, fra Fredag d. 14 august til Søndag d. 16 august 2020. Konceptet er at skabe et fællesskab for glade aktive dykkere, på tværs af klubber og uddannelser. Det er ikke-kommercielt og skal derfor ikke skabe et overskud, ligesom arrangørerne ikke får løn.

Der vil være indkvartering på Nordals Idrætscenter i Nordborg med overnatning for 63 dykkere. Overnatningen er fordelt over sovesal og 2-personers hotelværelser med eget bad og toilet, disse koster naturligvis lidt ekstra. Alle pladser sælges efter først til mølle princippet og der vil blive oprettet venteliste så snart der udsolgt. Står du derfor senere og bliver forhindret i at deltage, bedes du henvende dig til os, så vi kan omfordele din billet til første på ventelisten!

Farvandet rundt om Als er fyldt med vrag og for dem der har lyst til det, er der også gode muligheder for naturdyk fra stand eller båd.

Programmet for eventet

Programmet for hele eventet ser foreløbigt sådan ud, ændringer kan forekomme og vil blive annonceret til morgenmad, i en lukket facebook gruppe og evt på email:

Fredag 14. August

12:00 – Indkvartering muligt på Nordals Idrætscenter
14:00 – Dykning på FRI ved hardeshøj eller stranddyk
19:00 – Fællesspisning ved Nordals Idrætscenter

Lørdag 15. August

07:00 – Fælles Morgenmad buffet og madpakke udleveres
08:00 – Afgang mod dykkermål omkring Als
19:00 – Fællesspisning ved Nordals Idrætscenter

Søndag 16. August

07:00 – Fælles Morgenmad buffet og madpakke udleveres
08:00 – Afgang mod dykkermål omkring Als
16:00 – Tak for denne gang!

Både

Vi har som arrangører fået ne super opbakning og fået arrangeret således der både nok til 63 Dykkere. Der skal derfor lyde en kæmpe tak til de klubber og private personer, som støtter op omkring eventet og har stillet deres båd til rådighed til Diving Als 2020.

Der skal derfor lyde en kæmpe tak til:

 • Dykkerklubben AKTIV, der stiller med 2 RIB 
 • Assens Dykkerklub 
 • Preben Kæseler 
 • Morten Guldberg 
 • Claus Krüger 
 • Dykkerklubben Baracuda 
 • Dykkerklubben Narhvalen 
 • Bent Pedersen

Alle der har tilmeldt båd, vil få fremsendt et specielt link med de pladser, som skal bruges til bådførerne! Det vigtigt disse pladser besættes af folk, som kan sejle båden under eventet!
Har du tilmeldt båd og ikke fået et link, skal du kontakte os hurtigst muligt og få dette udleveret!

Rejsekompressor

Vi forventer der skal fyldes mange flasker på sådan en weekend og det vil derfor være en kæmpe hjælp, hvis folk kan melde ind når man er tilmeldt, om man har mulighed for at medbringe en rejse kompressor. Om den er på benzin eller el er underordnet, vi har rigeligt med muligheder. Så har du selv eller klubben en rejse kompressor du kan medbringe til eventet, så giv Tommy besked efter tilmelding

Deltagerkrav

For at kunne deltage i Diving Als 2020 Event skal du naturligvis opfylde følgende krav:

 • Du skal have et gyldigt dykkercertifikat
 • Du skal have en dykkerforsikring (DSF medlem, DAN eller lign)
 • Vi anbefaler du har en gyldig lægeerklæring

Priser

For deltage i arrangementet skal du bestille en plads og vi tilbyder 2 typer billetter. Overnatter du i sovesal, skal du selv medbringe sengelinned og sovepose/dyne.

ENDELIG PRISER:
– Overnatning i en sovesal á 10-12 pladser: 2.100 DKK (39 pladser)
– Overnatning i delt 2 personers hotelværelse med seperate senge, eget bad og toilet på værelset: 2.600 DKK (24 pladser)

Priserne er inklusiv: Overnatning, Morgenmad Lør/Søn, en lækker madpakke Lør/Søn, aftensmad Fre/Lør inkl. en øl/vand til maden (ekstra kan købes til gode priser), Luftfyldning, bådture, masser af dykning og godt selskab!

OBS: Der kan kun leveres alm luft på eventet!

Tilmelding

Tilmelding Åbner 29.03.2020 kl 10:00 ! Man kan først tilmelde sig på dette tidspunkt!

Bemærk venligst: Man kan kun vil kunne lægge 1 plads i kurven ad gangen og maks betale for 2 på hver bestilling

For at tilmelde en deltager skal du oplyse følgende informationer på ALLE deltagere du tilmelder:


 • Navn
 • E-mail
 • Mobilnummer (tillad gerne vi kan sende dig SMS om vigtige informationer)
 • Dykker Kvalifikation (max dybde)
 • Evt DSF medlemsnummer
 • Evt Dykkerklub (Så vi kan sæt jer sammen)
 • Nærmeste Kontaktperson: NAVN og Telefonnummer, skulle der opstå behov for at kontakte dem!

Venteliste

Vi forventer der vil være rift om pladserne og så snart alle pladser er afsat, vil der blive en venteliste tilgængelig. Når man skriver sig op til venteliste, skal man fortsat vælge om man ønsker en sovesal plads eller en Hotelværelse-plads, men man vil stå i kø til begge typer pladser. Bliver der en plads fri, vil den første på ventelisten få denne tilbudt og have 48 timer til at tilmelde sig endeligt, inden den næste på ventelisten får denne tilbudt.

Skulle en plads af en anden type end den man har valgt blive ledig, vil man også blive tilbud denne. Ønsker man at modtage denne, vil man blive bedt om at skrive sig op på ny og denne vil så overtage ens tidligere plads på ventelisten.

Sponsorer af Diving Als 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>