Kom med til Aquadag 2023

Er du vild med vand, så kom med til Aquadag på Købingsmark Strand på Nordals lørdag d. 12. August 2022 fra 11:00 til 16:00

Nord-Als Svømmeklub og Dykkerklubben Poseidon-Als gentager deres succes event ”AQUA DAG” og i år deltager Dyvig Bådelaug Kajakafdeling og Nordals Vinterbadere. Der vil være masser af aktiviteter fra klubberne og alle kan være med, uanset alder og niveau.

Konceptet afholdes for tredje år og er skabt i et samarbejde mellem Svømme- og dykkerklubben. Det har de 2 foregående år, været en kæmpe succes med mange besøgende

Masser af aktiviteter i vandet

Nord-Als Svømmeklub har instruktører med, som afholder Aqua fitness i vandkanten, ligesom de sørger for, at det muligt at deltage i mærkesvømning, noget man normalt kun kan i svømmehallen. Det også muligt at prøve kræfter med Ocean Rescue Camp, som er et koncept klubben afholder i løbet af sommeren. Dette koncept er perfekt for børn der både holder af, at lave aktiviteter og lege, i vandet og på stranden, samtidigt med at de lære om livredning.

Dykkerklubben Poseidon-Als tilbyder muligheden, for komme med ud på snorkel-safari og kigge nærmere på hvad der sker under overfladen. Det vil være muligt at deltage i en snorkel skattejagt, hvor man kan finde udlagte ”skattekister” som kan indløses til præmier i deres telt.

Til de lidt ældre børn og voksne, tilbyder klubbens instruktører, at man kan få lov til at prøve at dykke med flaskeudstyr på lavt vand, og få en fornemmelse af vægtløshed under overfladen.

Kunne du tænke dig at prøve at ro i en kajak? Så giver Dyvig bådelaug Kajakafdeling dig denne dag mulighed for at prøve kræfter med kajak-roning under grundig vejledning af deres instruktører.

Nordals vinterbadere holder til ved Købingsmark strand, hvor de har et lille klubhus. De vil være til stede på dagen for at fortælle om det at være vinterbadere, hvis der skulle være interesseret.

Derudover medbringer klubberne også et legeland, som placeres ude i vandet. Det f.eks. et 3m højt isbjerg og andre klatredyr, so man kan tumle rundt på ude i vandet.

Sikkerheden er i fokus

Vi har fokus på sikkerheden, når vi afholder arrangementer i havet og derfor har vi flere udannede kystlivreddere fra Nord-Als Svømmeklub med på stranden hele dagen.

Følg arrangementet på Facebook

Det ikke nødvendigt med tilmelding til arrangementet. Klubberne har oprettet en begivenhed på Facebook, hvor de løbende lægger information op omkring aktiviteter på dagen.

Arrangement er gratis, husk dog at medbringe badetøj og håndklæde.

Du finder eventet her: https://www.facebook.com/events/500654232260668

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>