Dato for Diving Als 2020

<strong>DIVING ALS 2020 AFLYST! NY DATO i 2021</strong>

På grund af usikkerheden om eventet kan afholdes, har vi valgt at aflyse – læs mere her

Poseidon-Als invitere til eventet Diving Als 2020 i weekenden uge 33, fra Fredag d. 14 august til Søndag d. 16 august 2020. Konceptet er at skabe et fællesskab for glade aktive dykkere, på tværs af klubber og uddannelser. Det er ikke-kommercielt og skal derfor ikke skabe et overskud, ligesom arrangørerne ikke får løn.

Der vil være indkvartering på Nordals Idrætscenter i Nordborg med overnatning for op til 74 dykkere. Overnatningen er fordelt over sovesal og 2-personers hotelværelser med eget bad og toilet, disse koster naturligvis lidt ekstra. Alle pladser sælges efter først til mølle princippet og der vil blive oprettet venteliste så snart der udsolgt. Står du derfor senere og bliver forhindret i at deltage, bedes du henvende dig til os, så vi kan omfordele din billet til første på ventelisten!

Farvandet rundt om Als er fyldt med vrag og for dem der har lyst til det, er der også gode muligheder for naturdyk fra stand eller båd.

Programmet for eventet

Programmet for hele eventet ser foreløbigt sådan ud, ændringer kan forekomme og vil blive annonceret til morgenmad, i facebook gruppen og evt på SMS:

Fredag 14. August

12:00 – Indkvartering muligt på Nordals Idrætscenter
14:00 – Dykning på FRI ved hardeshøj eller stranddyk
19:00 – Fællesspisning ved Nordals Idrætscenter

Lørdag 15. August

07:00 – Fælles Morgenmad buffet og madpakke udleveres
08:00 – Afgang mod dykkermål omkring Als
19:00 – Fællesspisning ved Nordals Idrætscenter

Søndag 16. August

07:00 – Fælles Morgenmad buffet og madpakke udleveres
08:00 – Afgang mod dykkermål omkring Als
16:00 – Tak for denne gang!

Både

Vi har som arrangører et kæmpe behov for at I som deltagere hjælpe os med at tage både med, da vi står med 74 dykkere der gerne skal ud og dykke!  Vi håber derfor på, at dem der har en selv, eller kan låne klubbens båd, vil være behjælpelige med dette.

Information der relevant når du medbringer båd:

 • Du bliver betalt 2.00kr/km for kørsel med båden. Dette gælder både frem og tilbage til eventet, samt til og fra evt bådramper! Derudover betales os for evt bro, færge eller lign efter aftale!
 • Er sikret pladser til eventet til bådførere! I får som minimum 2 pladser, men har båden plads til 8 eller flere, får i en ekstra plads (3 i alt). Pladserne skal forsat betales for, de altså kun reserveret.
 • Vi betaler naturligvis bådens benzinforbrug i weekenden, så du har ingen udgifter til dette heller!

Rejsekompressor

Vi forventer der skal fyldes mange flasker på sådan en weekend og det vil derfor være en kæmpe hjælp, hvis folk kan melde ind når man er tilmeldt, om man har mulighed for at medbringe en rejse kompressor. Om den er på benzin eller el er underordnet, vi har rigeligt med muligheder. Så har du selv eller klubben en rejse kompressor du kan medbringe til eventet, så giv Tommy besked efter tilmelding

Deltagerkrav

For at kunne deltage i Diving Als 2020 Event skal du naturligvis opfylde følgende krav:

 • Du skal have et gyldigt dykkercertifikat
 • Du skal have en dykkerforsikring (DSF medlem, DAN eller lign)
 • Vi anbefaler du har en gyldig lægeerklæring

Priser

For deltage i arrangementet skal du bestille en plads og vi tilbyder 2 typer billetter. Overnatter du i sovesal, skal du selv medbringe sengelinned og sovepose/dyne.

Forventet priser

Overnatning i en sovesal á 10-12 pladser: 2.100 DKK (50 pladser)
Overnatning i delt dobbeltværelse med eget bad og toilet på værelset: 2.600 DKK (24 pladser)

Priserne er inklusiv: Overnatning, Morgenmad Lør/Søn, en lækker madpakke Lør/Søn, aftensmad Fre/Lør inkl. en øl/vand til maden (ekstra kan købes til gode priser), Luftfyldning, bådture, masser af dykning og godt selskab!

OBS: Der kan kun leveres alm luft på eventet!

Tilmelding

Tilmelding åbner snarest muligt og vil blive annonceret i god tid, således at alle har en chance for at melde sig til, tilmelding vil ske efter først til mølle online på vores NemTilmeld platform.

Bemærk venligst: Man kan kun vil kunne lægge 1 plads i kurven ad gangen og maks betale for 2 på hver bestilling

For at tilmelde en deltager skal du oplyse følgende informationer på ALLE deltagere du tilmelder:


 • Navn
 • E-mail
 • Mobilnummer (tillad gerne vi kan sende dig SMS om vigtige informationer)
 • Dykker Kvalifikation (max dybde)
 • Evt DSF medlemsnummer
 • Evt Dykkerklub (Så vi kan sæt jer sammen)
 • Nærmeste Kontaktperson: NAVN og Telefonnummer, skulle der opstå behov for at kontakte dem!

Venteliste

Vi forventer der vil være rift om pladserne og så snart alle pladser er afsat, vil der blive en venteliste tilgængelig. Når man skriver sig op til venteliste, skal man fortsat vælge om man ønsker en sovesal plads eller en Hotelværelse-plads, men man vil stå i kø til begge typer pladser. Bliver der en plads fri, vil den første på ventelisten få denne tilbudt og have 48 timer til at tilmelde sig endeligt, inden den næste på ventelisten får denne tilbudt.

Skulle en plads af en anden type end den man har valgt blive ledig, vil man blive bedt om at skrive sig op igen til den anden type plads, hvis man ønsker denne plads.

7 kommentarer

  1. Hej Jonas

   Vi forventer at kunne melde åbning for tilmelding ud ca 3 uger før, dette vil vi gøre ved at melde det ud på vores facebook side, samt i diverse grupper på facebook.

  1. Hej Ole

   Jeg mente naturligvis 3 uger før vi åbner for tilmelding og ikke 3 uger før eventet, kan godt se det kunne misforstås.

   Det ser dog ud til at vi kommer til kun at give 1 uges varsel, som det ser ud lige nu.

   Vi forsøger at holde alle opdateret via diverse grupper på facebook samt vores egen facebook side og vores hjemmeside også.

   Venlig Hilsen
   Casper

 1. Hej jeg har en dyker som ikke skal over natte, men bor i nærheden. Hun spørger om der er en anden pris for hende ,da hun ikke skal overnatte. Hilsen Jan Assens dykker klub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>